Здорові діти – здорова нація

здоровіВідбувся районний фестиваль «Веселі старти» серед школярів 3-4 класів під гаслом «Здорові діти – здорова нація», який проходив у два етапи.

1 етап відбувся 17 лютого, де команди були поділені на 3 групи – А, Б, В.

Група А  змагалася у залі НВК Ратне № 1 – команди Ратне № 1, Жиричі, Гірники, Здомишель, Прохід, Замшани, Видраниця, ЗОШ № 2 Ратне.

У групі Б у Забродах зустрічалися команди Заброди, Щедрогір, Річиця, Велимче, Датинь, Поступель.

У групі В у Самарах зустрічалися Самари, Самари-Оріхові, Броди і Залухів, Кортеліси.

За підсумками змагань у другий фінальний етап з групи А вийшли команди Ратне № 2, Видраниця, Ратне № 1, з групи Б – Річиця, Заброди, з групи В – Кортеліси і Самари-Оріхові, а також переможець Заболоттівської ОТГ – команда НВК с. Тур, які 21 лютого на базі Ратнівської ДЮСШ визначили переможця та призерів фестивалю.

За підсумками 5 естафет – «садіння картоплі», «флорбол», «стрибунці», «футбол», «фрізбі» – у фінальній частині І місце зайняла команда Ратне № 2, ІІ місце — Видраниця і ІІІ – Тур. Команда-переможець була нагороджена кубком, дипломом, учасники – грамотами. За ІІ-ІІІ місця – команди – дипломами, учасники – грамотами, а також подарунками від відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації. Команда, яка зайняла перше місце, буде захищати честь району у фінальних змаганнях «Веселі старти», які відбудуться 24 лютого у Володимирі-Волинському.

Микола ЦАРУК

 

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>