ВОЛЕЙБОЛІСТИ СЕЛА ДАТИНЬ – ЧЕМПІОНИ ОБЛАСТІ З ВОЛЕЙБОЛУ 2017 РОКУ

Волейболісти села22 квітня у місті Камені-Каширському відбувся останній тур чемпіонату області з волейболу серед чоловіків. Наша команда зустрічалася з командою господарів і перемогла з рахунком 2:1 та достроково стала чемпіоном області з волейболу. Боротьба за ІІ та ІІІ місця ще триває. Нашу команду нагородили кубком та дипломом, а гравців медалями. Також Андрій Мазурик (смт Ратне) став кращим гравцем чемпіонату області з волейболу 2017 року і його нагородили пам’ятною статуеткою. До речі, наша команда в чемпіонаті області не програла жодного разу. Честь Ратнівського району захищали волейболісти с. Датинь: Андрій Копитюк (капітан команди), Павло Копитюк, Олександр Сич, Олександр Мельник, Петро Дручик, Василь Мельник, Іван Долінко, Олександр Батура, Павло Колотюк, Андрій Мазурик (смт Ратне).

Хочу подякувати Андрію Копитюку, який організував команду та тренував її, і всім волейболістам, які достойно відстояли честь нашого району. Також дякую вболівальникам с. Датинь, які постійно підтримували команду на чемпіонаті області, та сільському голові Івану Кобуку, який допомагав своїй команді.

Районна рада виділила 4,5 тисячі грн. для придбання волейбольної сітки в НВК «загальоосвітня школа І-ІІІ ступеня — дитячий садок» с. Датинь.

Сергій КОВАЧ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>