У ЧЕМПІОНАТІ З ВОЛЕЙБОЛУ ЗНОВУ ПЕРЕМОГЛИ ДАТИНЦІ

 У чемпіонаті У чемпіонаті1Відбувся відкритий чемпіонат Ратнівського району з волейболу серед чоловіків. Змагання проходили в три етапи. Перший етап — зональний, в якому взяло участь 15 команд. Команди були розбиті на чотири групи.

За підсумками змагань у півфінал вийшли 8 команд: Ратне, Жиричі, Річиця, Видраниця, Датинь, Стара Вижівка, Заболоття, Здомишель. Вони у свою чергу були розбиті на дві групи: «А» і «Б». У групу «А» ввійшли команди: Ратне, Річиця, Датинь, Здомишель (здомишельська команда не з'явилася на ігри), у групу «Б»: команди Жиричі, Видраниця, Стара Ви-жівка, Заболоття.

Півфінальні змагання відбулися 17 лютого: у Ратному грали команди групи «А», а у Заболотті — групи «Б». Змагання проходили за коловою системою. Відповідно до положення, дві кращі команди виходили у фінальну частину. У групі «А» перше місце зайняла команда з Датиня, друге — з Ратного, у групі «Б» перше місце — команда зі Старої Вижівки, друге — з Видраниці.

18 лютого у фінальній частині зустрілися команди Датинь — Видраниця. З рахунком 2:0 перемогла команда з Датиня. У поєдинку Стара Вижівка — Ратне, з рахунком 2:0 перемогли ратнівчани. Команди, які програли — Видраниця і Стара Ви-жівка, зустрічалися у грі за 3 місце. З рахунком 2:0 перемогла команда з Видраниці.

За перше місце зустрічалися команди Ратне-Датинь. З рахунком 3:0 впевнену перемогу здобули датинські спортсмени, які вибороли перше місце уже дванадцятий раз з тринадцяти можливих.

Команда-переможець була нагороджена кубком, дипломом, гравці команди — грамотами та медалями. За друге і третє місця команди — дипломами, гравці — грамотами та медалями. Кращим гравцем чемпіонату визнаний Олександр Сич з Датиня, він нагороджений пам'ятним сувеніром.

Нагороди вручили голова районної ради Михайло Макарук та начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Валентин Андросюк.

25 лютого відбудуться зональні змагання чемпіонату області з міні-футболу за участю команд з Любешівського, Ка-мінь-Каширського, Старовижівського та Ратнівського ра-йонів.

Поч. о 10 год.30 хв. у Ратнів-ській ДЮСШ.

Микола ЦАРУК

 

Один відгук на «У ЧЕМПІОНАТІ З ВОЛЕЙБОЛУ ЗНОВУ ПЕРЕМОГЛИ ДАТИНЦІ»

  1. Олександр коментує:

    Датинь — the Best of the Best!!!

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>