ТУРСЬКІ ШКОЛЯРІ – ЧЕМПІОНИ РАЙОНУ З ФУТБОЛУ

Турські13 жовтня в смт Ратне на селищному стадіоні навпроти автостанції відбулись фінальні ігри за ІІІ та І місце першості району з футболу серед навчально-виховних закладів І-ІІІ ступеня за програмою спортивних ігор школярів району.

У першій зустрічі за ІІІ місце грали команди НВК с. Гірники та ЗОШ № 2 смт Ратне. Гра проходила у рівній боротьбі. Першими рахунок відкрили гості. У другому таймі ратнівські футболісти зрівняли рахунок, але наприкінці гри юні футболісти з Гірник ви-рвали перемогу з рахунком 2:1 і зайняли ІІІ місце, а ратнівська команда – ІV.

Одразу після цієї зустрічі почалась гра за І місце між командами НВК с. Тур та НВК с. Самари-Оріхові. Цей матч, як і попередній, проходив практично в рівній боротьбі, без явної переваги якоїсь команди. Першими успіху досягли футболісти з с. Тур після грубої помилки оріхівського воротаря. Потім футболісти НВК с. Самари-Оріхові зрівняли рахунок також не без допомоги чужого воротаря, але все-таки в кінці зустрічі турські футболісти зуміли забити переможний гол і стали чемпіонами району.

Команда-переможець нагороджена перехідним кубком, дипломом І ступеня, а гравці команди – грамотами І ступеня відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації і медалями федерації футболу Ратнівського району. Команди-призери – дипломами ІІ та ІІІ ступенів і грамотами. Нагородження провели начальник відділу освіти, молоді та спорту Валентин Андросюк та головний спе-ціаліст відділу Микола Царук.

Юрій КОПИШИНСЬКИЙ,

тренер-викладач Ратнівської ДЮСШ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>