ТУРНІР, ПРИСВЯЧЕНИЙ ДНЮ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

турнір1 грудня у спортзалі Ратнівської дитячо-юнацької спортивної школи відбувся турнір з баскетболу серед юнаків 2002 року народження і молодших, присвячений Дню Збройних Сил України. У змаганнях взяли участь команди ДЮСШ смт Ратне, Заболоття, Каменя-Каширського та Турійська.

Команда смт Ратне, впевнено перемігши камінь-каширців з рахунком 38:19 та Турійськ (44:19), у вирішальній грі зустрілась з однолітками з смт Заболоття. Після закінчення третьої чверті рахунок був майже рівним – 19:18 на користь ратнівчан, а вже у четвертій чверті команда Ратного впевнено взяла гору (14:2) і святкувала перемогу – 33:20.

Отже, Ратнівська ДЮСШ посіла перше місце, що безперечно є успіхом. У складі команди виступали Дмитро Костючик, Володимир Сарія, Тарас Казак, Юрій Пась, Станіслав Боговід, Юрій Ятчук, Михайло Гудік, Михайло Лещук, Андрій Коваль, Дмитро Жерж, Назарій Омелянчук, Назарій Огороднічук та Андрій Карманський (тренер команди – Олег Повх). На другому місці – команда смт Заболоття (тренер – Віктор Грушовець), на третьому – Турійськ і четверті – баскетболісти з Каменя-Каширського. Команда-переможець отримала перехідний кубок, медалі та грамоти, команди-призери були також нагороджені медалями та грамотами.

Дякуємо  начальнику відділу освіти, молоді та спорту Валентину Андросюку, головному спеціалісту Миколі Царуку за допомогу в організації  та проведенні змагань, а також суддям, які кваліфіковано провели змагання, – Владиславу Завадському, Іванові Ковчу та Романові Кіпеню.

Олег ПОВХ,

директор дитячо-юнацької спортивної школи

 

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>