ТРЕТІ В ЧЕМПІОНАТІ ОБЛАСТІ  З БАСКЕТБОЛУ — РАТНІВЧАНИ!

баскет4 листопада у м. Луцьку у спортзалі спортивного комплексу відбулись фінальні змагання  Чемпіонату області з баскетболу серед юнаків 2003 р.н. і молодших. До фіналу вийшли команди м. Луцьк, м. Нововолинськ та Ратнівського району — переможці у своїх відбірних групах.

Команда району, перемігши у своїй групі (ігри проходили 27 жовтня в смт Ратне) однолітків з Ківерцівського, Камінь-Каширського та Любешівського районів, вийшла до фіналу. Тож за призові місця змагались  три команди. Ратнівчани поступились баскетболістам м. Луцьк (39:27), а от з Нововолинською командою основний час завершився в нічию (27:27), тож довелося грати овер-тайм, де, на жаль, фортуна  посміхнулася нашим суперникам. У складі команди Ратнівського району виступали учні НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня №1-гімназія» смт Ратне: Михайло Лещук, Андрій Карманський, Дмитро Костючик, Володимир Сарія, Юрій Пась (військовий ліцей); ЗОШ І-ІІІ ступеня №2 смт Ратне: Дмитро Жерж, Андрій Коваль, Юрій Ятчук, Михайло Гудік (правознавчий ліцей), тренер Олег Повх, а також НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня — дитячий садок» смт Заболоття: Іван Білітюк, Богдан Глущук, Дмитро Яковук, тренер Віктор Грушовець.

Дякуємо  начальнику відділу освіти, молоді та спорту Валентину Андросюку, головному спеціалісту Миколі Царуку, директору МНВК Миколі Капітулі   за допомогу в організації поїздки та участі у змаганнях.

Олег Повх,

директор ДЮСШ

На знімку: команди Рат-нівського району та м. Луцьк перед грою

 

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>