Спартакіада серед держслужбовців

спартакіада1Державні службовці апарату райдержадміністрації, управлінь соціального захисту, Пенсійного фонду, фінансів, агропромислового комплексу, сектору молоді та спорту райдержадміністрації, служби у справах дітей, районного управління юстиції у Волинській області взяли участь у районній спартакіаді „Здоров’я” з нагоди «Всеукраїнського олімпійського дня».
З вітальним словом перед початком змагань виступили завідувач сектору молоді та спорту Тамара Хитрич та заступник керівника апарату, начальник організаційного відділу райдерж-адміністрації Віталій Хвесик. Вони привітали учасників змагань з наступаючим професійним святом, Днем державного службовця, побажали міцного здоров’я, мирного неба та професійних здобутків.
Працівники держустанов змагались у таких видах спорту – настільний теніс, шахи та шашки.
Беззаперечними переможцями у грі з настільного тенісу серед жінок стала провідний спеціаліст, юрист служби у справах дітей райдержадміністрації Катерина Пословська, серед чоловіків – головний спеціаліст-юрисконсульт управління Пенсійного фонду у Ратнівському районі Юрій Горщарук.
У шахах серед чоловіків здобув перемогу заступник керівника апарату, начальник організаційного відділу райдержадмі-ністрації Віталій Хвесик.
Провідний спеціаліст з питань взаємодії з правоохоронними органами оборонної роботи та запобігання і виявлення корупції апарату райдержадміністрації Руслан Новіков зайняв перше місце у грі з шашок серед чоловіків, перше ж місце серед жінок розділили Олена Оксенюк — головний спеціаліст районного управління юстиції у Волинській області та Наталія Шмельова — провідний спеціаліст з експертизи умов праці відділу праці управління соціального захисту населення райдержадміністрації.
Cпартакіада проводилась з метою залучення працівників органів виконавчої влади до занять фізичною культурою і спортом, організації їх активного відпочинку, розвитку найбільш популярних видів спорту, пропаганди здорового способу життя, визначення найсильніших учасників змагань для участі в обласній спартакіаді державних службовців.
Микола ЦАРУК

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>