ШКІЛЬНА ФУТЗАЛЬНА ЛІГА РАТНІВСЬКОГО РАЙОНУ

25 січня у спортивному залі Ратнівської ДЮСШ відбулися змагання з футзалу «Шкільна футзальна ліга Ратнівського району» серед учнів 5-х класів закладів освіти І-ІІІ ступеня 2006 року народження. У змаганнях взяло участь шість команд: обох ратнівських шкіл, НВК сіл Гірники, Прохід, Річиця та ЗОШ с. Межисить. Команди були поділені на дві групи. До групи «А» увійшли НВК № 1 – гімназія смт Ратне, НВК с. Гірники  та ЗОШ с. Межисить. До групи «Б» — ЗОШ № 2 смт Ратне, НВК сіл Річиця та Прохід.

Команди грали за коловою системою. Перші дві команди з груп вийшли до півфіналів. У першому півфіналі зустрілись команди НВК с. Гірники та ЗОШ № 2 смт Ратне, а в другому – юні футбо-лісти НВК с. Річиця та ЗОШ с. Межисить. У першій грі зафіксували нічию з рахунком 1:1, тому призначили по три післяматчевих пенальті, в яких точнішими виявилися футболісти ЗОШ № 2 смт Ратне і перемогли з рахунком 1:2. У другому півфіналі команда НВК с. Річиця впевнено перемогла команду ЗОШ с. Межисить з рахунком 8:3 і вийшла до фіналу. У матчі за ІІІ місце зустрілись команди НВК с. Гірники та ЗОШ с. Межисить. Гра закінчилась впевненою перемогою вихованців НВК с. Гірники з рахунком 6:1.

У фінальній грі зустрілись команди ЗОШ № 2 смт Ратне та НВК с. Річиця. З рахунком 6:1 перемогли юні футболісти ЗОШ № 2 смт Ратне. Команда переможець нагороджена перехідним кубком, дипломом І ступеня, а гравці – грамотами. Команди-призери – дипломами ІІ та ІІІ ступенів, а гравці команд – грамотами відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації. Нагороди вручив директор дитячо-юнацької спортивної школи Олег Повх.

Юрій КОПИШИНСЬКИЙ,

тренер-викладач ДЮСШ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>