РАТНІВСЬКІ БАСКЕТБОЛІСТИ У КИЄВІ

Ратнівські17-18 травня в м. Києві у Палаці спорту відбулись змагання фінальної частини чем-піонату України з баскетболу 3×3 серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів. Гра проходила за правилами вуличного баскетболу (стрітбол) на одне кільце по 10 хвилин або до одинадцяти точних кидків. На площадці грало троє гравців і один у запасі. У чемпіонаті взяло участь 128 команд різних вікових груп з усіх куточків України і, що приємно, команда НВК №1 смт Ратне (Тарас Казак, Станіслав Боговід, Юрій Пась, Михайло Лещук) як переможець обласної першості. Наші хлопці за жеребом потрапили до групи з командами з міст Полтави, Южноукраїнська (Миколаївська область) та Білої Церкви (Київська область).

Перемігши Полтаву та Южноукраїнськ, ратнівчани поступились всього двома кидками Білій Церкві і посіли друге місце у групі, зайнявши дев’яте місце у своїй віковій групі (юнаки 2002 р. н.) з 32-х команд. Поступились тому, що білоцерківці були «свіжішими», бо знаходяться близько від Києва і не були втомлені нічним довготривалим переїздом потягом. Але юні баскетболісти задоволені, адже здобули дуже багато позитивних вражень та досвід виступу на досить високому рівні. Тож побажаємо їм успіху у подальшому і дякуємо за гарний результат.

Також хочеться подякувати обласному управлінню та відділу освіти, молоді і спорту райдержадміністрації за сприяння та допомогу у виділенні коштів на поїздку до Києва.

Олег ПОВХ,

тренер команди

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>