РАТНІВСЬКА КОМАНДА З ФЕСТИВАЛЮ ПОВЕРНУЛАСЯ З НАГОРОДАМИ

РатнівськаУ Голобах відбувся фізкультурно-оздоровчий фестиваль для людей з обмеженими фізичними можливостями «Перемагай себе».

Організатором спортивних змагань була громадська організація інвалідів «Добродія в дії» (керівник Володимир Кравчук, заступник Володимир Лисюк). У змаганнях взяли участь команди Володимир-Волинського, Горохівського, Ковельського, Ратнівського, Маневицького районів, міст Нововолинськ та Луцьк («Джерело життя») і смт Голоби.

Ратнівський район представили Валентина Коротинська, Микола Полівода, Іван Дейнека, Анатолій Лук’янюк, Валерій Литвинець, Олександр Савенюк, Петро Паржаюк. Баскетбол, стрільба з пневматичної зброї, стрільба з лука, кеглі, крокет, боча, дартс – із цих видів спорту змагалися учасники фестивалю.

Ратнівчани досягнули хороших результатів. Так, Петро Паржаюк, Валерій Литвинець та Іван Дейнека виступили у команді з боча і завоювали І місце та отримали кубок. ІІ місце зі стрільби з лука виборов Микола Полівода, а Валентина Коротинська повернулася додому аж з трьома третіми місцями – з крокету, стрільби з пневматичної зброї і лука.

Фізкультурно-оздоровче свято у Голобах видалося на славу. Учасники були надзвичайно задоволені тим, як вони разом провели час. На завершення кожному з них у подарунок вручили продуктові набори, тож ратнівська команда щиро вдячна Володимиру Кравчуку, Володимиру Лисюку та голові Голобської об’єднаної територіальної громади за чудову організацію фестивалю та чуйне ставлення до людей з особливими потребами, а головному спеціалісту відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Миколі Царуку – за забезпечення команди транспортом.

Марія ЛЯХ

 

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>