РАТНІВЧАНИ – ЧЕМПІОНИ ТУРНІРУ З БАСКЕТБОЛУ

Ратнівчани чемпіони17 січня у приміщенні Ратнівської ДЮСШ відбувся турнір з баскетболу серед чоловіків «Різдвяний кубок». У ньому взяло участь чотири команди: селищ Ратне, Заболоття, сіл Заброди і Замшани. Змагання проходили за коловою системою, тобто кожна команда зустрічалася з кожною. Доля першого місця вирішувалась в останній зустрічі, де зустрілись команди Заболоття та Ратного. Перших дві чверті проходили у напруженій боротьбі – команди поперемінно виходили вперед. А вже у третій чверті ратнівчани впевнено перемогли з рахунком 62:35 і зайняли І місце. Честь селища відстоювали баскетболісти Дмитро Щербань, Юрій Юхимчук, Дмитро Полінчук, Тарас Казак, Юрій Ятчук, Юрій Пась, Назарій Огороднічук, Назарій Омелянчук, Михайло Гудік, Михайло Лещук, Дмитро Жерж, Андрій Коваль та Андрій Карманський. На другому місці – Заболоття, а третє дісталося Замшанам. Дякуємо команді села Заброди , яка прибула на змагання у мінімальному складі, але боролася гідно. Команда-переможець нагороджена кубком, гравці – медалями та грамотами, гравці команд-призерів отримали медалі та грамоти. Нагороди вручили селищний голова Володимир Кулик і головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Микола Царук.

Напередодні турніру в спортшколі встановили електронне табло з дистанційним управлінням, за що дякуємо голові районної ради Михайлу Макаруку, який посприяв у виділенні коштів. Висловлюємо вдячність спонсорам, за кошти яких закупили баскетбольну форму. Щиро вдячні Володимиру Кулику та Миколі Царуку за фінансову та моральну підтримку під час змагань, а також суддям Сергію Ковачу, Роману Кіпеню та Івану Ковчу.

Олег ПОВХ,

тренер команди

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>