РАТНІВЧАНИ – ЧЕМПІОНИ ОБЛАСТІ З ВОЛЕЙБОЛУ

волинь спорт-20173 травня у місті Луцьку відбулися фінальні змагання чемпіонату області з волейболу серед юнаків 2003 року народження і молодших за програмою обласної спартакіади «Волинь спортивна – 2017».

Команда Ратнівського району, здобувши перемогу над командами Старовижівського та Шацького районів у зональних змаганнях, які проходили в смт Ратне 25 квітня, виборола путівку у фінальну частину.

У фіналі 3 травня, вигравши у Любешівського району (2:0), у Ковельського району (2:1) і в команди з міста Луцька (2:0), ратнівчани завоювали перше місце. Честь району захищали учні ЗОШ І-ІІІ ступеня № 2 смт Ратне і НВК «загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня – дитячий садок» с. Щедрогір: Віталій Микитюк, Ілля Новак, Сергій Коцюба, Артем Романюк, Микола Тарасюк, Владислав Головій, Павло Коротинський, Артем Шнайдер, Іван Манецький, Тарас Банько.

Готували команду тренери Іван Неводнічик та Олександр Гудимчук за сприяння відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації.

Іван НЕВОДНІЧИК

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>