РАТНІВЧАНИ – ЧЕМПІОНИ ОБЛАСТІ З БАСКЕТБОЛУ!

Баскетбол5 квітня 2017 року у м. Луцьку в спортзалі військового ліцею відбулись фінальні змагання Чемпіонату області з баскетболу серед юнаків 2002 р.н. 3×3 (міні-баскетбол). У змаганнях взяли участь  більше двадцяти команд області.

Команда смт Ратне,  перемігши у своїй групі однолітків з Горохова, Володимира-Волинського та Луцька, вийшла до фіналу. Тож за призові місця змагались команди з Ту-рійська, Рожища та Ратного. Ратнівчани впевнено перемогли своїх суперників і вибороли перше місце, що безперечно є успіхом, з чим ми їх і вітаємо. У складі команди виступали учні НВК «ЗОШ І-ІІІ ст №1-гімназія» смт Ратне: Казак Тарас, Пась Юрій, Боговід Станіслав, Лещук Михайло, тренер команди Повх Олег. Наприкінці квітня ця ж команда має захищати честь області на чем-піонаті України в м. Києві, тож побажаємо нашим хлопцям успіху.

Хочеться подякувати начальнику відділу освіти, молоді та спорту Валентину Андросюку, головному спеціалісту Миколі Царуку, директору МНВК Миколі Капітулі   за допомогу в організації поїздки та участі у змаганнях.

Олег Повх,

директор ДЮСШ

 

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>