ПЕРЕМОЖЦІ ТУРНІРУ З МІНІ-ФУТБОЛУ – САМАРІВЦІ

переможціЗ нагоди Дня Збройних Сил України минулих вихідних у спортивному залі Ратнівської ДЮСШ відбувся турнір з міні-футболу серед чоловіків. У змаганнях взяло участь сім команд району. Відкрив змагання начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Валентин Андросюк. З вітальними словами звернулись до учасників турніру Олександр Курило, командир військової частини А 1694, та Андрій Корецький, заступник районного військового комісара.

Команди були поділені на дві групи. У групі «А» перше місце зайняла команда с. Самари, друге – смт Ратне. У групі «Б» перше місце виборола команда с. Заброди, друге – смт Заболоття. У неділю у першому півфіналі зустрілися команди с. Самари та смт Заболоття. З рахунком 5:3 перемогли самарівці та вийшли у фінал. У другому півфіналі з рахунком 4:1 ратнівчани перемогли футболістів с. Заброди. За третє місце зустрічалися команди смт Заболоття та с. Заброди. З рахунком 8:3 перемогли футболісти с. Заброди та зайняли третє місце.

У фіналі зустрілися команди с. Самари та смт Ратне. З рахунком 4:2 перемогли футболісти с. Самари і стали переможцями турніру. Команду нагородили кубком, дипломом, гравців – грамотами та медалями. Призери були нагороджені дипломами, а гравці також грамотами та медалями.

Кращим гравцем турніру став Андрій Дричик з команди смт Ратне, а кращим воротарем – Владислав Сорочук із с. Самари. Від федерації футболу Волині вони були нагороджені спортивними сувенірами. Також заступник голови федерації футболу Волині Василь Кохановський за вагомий внесок у розвиток футболу на Волині нагородив Михайла Макарука, Валентина Андросюка та Сергія Ковача.

Сергій КОВАЧ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>