ПЕРЕМОГА  ФК «РАТНІВСЬКИЙ АГРАРІЙ»

 футболістиМинулої суботи  футбольна команда «Ратнівський аграрій» здобула впевнену перемогу, зігравши з командою «Луків» Турійського району – 2:0.

Гра відбулася в рамках третього туру чемпіонату Волинської обласної ради ВФСТ «Колос» у  Ратному на стадіоні біля офісу СТОВ «Ратнівський аграрій».

На урочистому відкритті турніру його учасників та шанувальників футболу, яких було більше двохсот, вітали голова районної державної адміністрації Андрій Харлампович, директор СТОВ «Ратнівський аграрій», президент однойменного футбольного клубу Валентин Чернецький. Вони бажали перемоги найсильнішому, хоча, зрозуміло,  вболівали за земляків.

Головний арбітр гри Артем Курочка бажав удачі обом командам, та головне, щоб гра пройшла без травматизму гравців.

Підбадьорив учасників команд та додав настрою глядачам, виконавши запальний сучасний танець, танцювальний гурт «Ритм». І розпочалася гра, яка закінчилась перемогою наших футболістів.

Варто нагадати, що команда «Ратнівського аграрію» заявила про себе не так давно. Після впевненої перемоги у першості смт Ратне з міні-футболу, фінальні ігри якої відбулися наприкінці березня,  вже в травні був створений футбольний клуб «Ратнівський аграрій».  У клубі 25 футболістів, тренує їх Юрій Шкіринець.

Вигравши в районі, ратнівські аграрії вирішили спробували свої сили на рівні області й подали заявку на участь у чемпіонаті Волинської обласної ради ВФСТ «Колос». «Ратнівський аграрій» потрапив у групу «Б», в якій команди, окрім нашої, Ковельського, Любешівського та Турійського ра-йонів.

Перший матч чемпіонату відбувся 4 червня – з рахунком 3:2  у ратнівських аграріїв виграла  команда Любешівського району. Проте вже під час другого матчу, який відбувся 11 червня, наші футболісти виграли у ковельчан з рахунком 3:1.  І ось третій тур  з рахунком 2:0 знову ж на користь ратнівських аграріїв.   Віриться, і цього бажаємо усі ми, що у наступній грі, яка відбудеться 25 червня о 16.00 год. у Ратному, на тому ж стадіоні, ратнівчани виграють у команди Любешівського району.

До речі,  у трьох турах чемпіонату найкращим бомбардиром визнано ратнівчанина Юрія Ващука, який у ворота супротивника  забив п’ять із семи голів.

Валентина БОРЗОВЕЦЬ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>