ОБЛАСНІ СПОРТИВНІ ІГРИ ШКОЛЯРІВ 

2-4 квітня у м. Володимирі-Волинському проходили XV Спортивні ігри школярів. У них брали участь учні з 11 районів. Команди були відразу поділені на три підгрупи. У нашій були команди з Любешівського, Шацького та Горохівського районів. У напруженій боротьбі ми виграли в Шацького та Любешівського районів, але не вистачило трішки наполегливості перемогти в горохівської команди.

Іншого дня у фіналі ми грали за 4-6 місця. Перемігши команду Володимира-Волинського та Любомльського району, ми здобули 4-е місце. Мені, як капітану команди, хочеться подякувати своїм дівчатам, які дуже старались і доклали всі зусилля, не шкодуючи ні колін, ні сил. Основою команди були: Ірина Павлович, Вікторія Шкрабалюк, Інна Штоль, Іванна Корпач, Юлія Михальчук та Валерія Нінічук. А найбільше ми дякуємо нашому тренеру Аллі Тарасюк за навчання,терпіння, наполегливу роботу та підтримку. Ми отримали багато позитивних емоцій, ще один урок навчання та стимул тренуватися надалі та захищати честь району.

Ірина ПАВЛОВИЧ,

капітан команди

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>