КРАЩИМ ГРАВЦЯМ КОМАНД — ПОДАРУНКИ

Відбулася календарна зустріч відкритого чемпіонату району з футболу між командами Ратне-Самари. З рахунком 4:1 перемогли ратнівчани. А також турнір з паркового волейболу . Змагання були присвячені 817-й річниці селища Ратне та 73-й річниці визволення району та області від німецько-фашистських загарбників.

Участь у змаганні з волейболу брали команди с. Жиричі, смт Ратне, с. Річиця, с. Видраниця. Змагання проходили за коловою системою. За підсумками змагань І місце – смт Ратне, ІІ – с. Видраниця, ІІІ – с. Жиричі, 4 – с. Річиця. Команда-переможець, а саме — Сергій Данилевич, Андрій Мазурик, Олександр Шум, Андрій Костючик, Владислав Шевчик – були нагороджені кубком та дипломом. Гравці команди грамотами та медалями відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації. Кращим гравцям усіх команд вручили подарунки від Ратнівської селищної ради.

Микола ЦАРУК,

головний спеціаліст відділу освіти райдержадміністрації

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>