КОМАНДА РАТНІВСЬКОГО РАЙОНУ – КРАЩА В ОБЛАСТІ

команда20-22 жовтня у с. Копачівка Рожищенського району відбулися фінальні ігри з футболу за програмою XV-х спортивних ігор школярів Волині серед учнів 2000 року народження і молодших.

До фіналу вийшли переможці чотирьох зональних змагань — команди Локачинського, Любешівського, Ратнівського та Рожищенського районів. Ігри проводились за олімпійською системою згідно з жеребкуванням: два півфінали, гра за ІІІ місце і гра за І місце. У півфіналі наша команда грала з футболістами Рожищенського району і перемогла з рахунком 3:0. У другому півфіналі зустрілись команди Локачинського та Любешівського районів. З рахунком 2:1 перемогу здобули локачинські футболісти.

Отож у фіналі зустрілись команди Ратнівського та Локачинського районів. З рахунком 3:0 перемогу здобула наша команда і стала чемпіоном. ІІІ місце зайняли футболісти Любешівського району. Команда-переможець та призери нагороджені дипломами І, ІІ та ІІІ ступенів, а гравці – грамотами.

Дякую вчителям фізичного виховання НВК с. Гірники Сергію Старжинському, Олександру Мельничуку, НВК с. Здомишель Миколі Гурському, тренеру Ратнівської ДЮСШ с. Здомишель Федору Дерев’яненку, НВК с. Замшани Олені Кулі, НВК № 1- гімназії смт Ратне Роману Кіпеню, ЗОШ № 2 смт Ратне Івану Ковчу та особливо вчителю фізичного виховання ЗОШ с. Межисить В’ячеславу Солдатенкові.

Юрій КОПИШИНСЬКИЙ,

 тренер команди

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>