ФУТБОЛЬНІ БАТАЛІЇ

Минулої п’ятниці футбольна команда Ковельського району приймала нашу команду.  Ратнівські спортсмени, виграючи після першого тайму з рахунком 2:0, умудрилися програти цю гру з рахунком 2:6.  Хочу сказати, що в другому колі  Чемпіонату області наші футболісти  грають вкрай погано. Чи то бажання у них пропало грати, чи то вони видохлись, граючи і на область, і на район?

У суботу в селі Заброди приймаємо футбольну команду з с. Старий Чорторийськ  Маневицького району. Яке займемо місце в своїй групі, буде видно після закінчення усіх матчів. Інформую вболівальників, що паралельно іграм у нашій групі «Б»  проходять ігри в групі «А», де беруть участь команди: Горохівського, Рожищенського, Локачинського, Турійського, Луцького, Іваничівського та Володимир-Волинського районів.  Між командами, які займуть 1-4 місця в групах «А» і «Б», будуть проведені стикові ігри. Більш докладніше про систему проведення фінальної частини Чемпіонату області з футболу,  проінформуємо пізніше.

А минулої неділі відбулися матчі Чемпіонату району з футболу. Результати: Заброди-Гірники -1:1, Ратне-Тур – 3:0 – команда с. Тур не з’явилася на цю календарну гру, отже, їй зарахована технічна поразка 0:3, Заболоття-Видраниця – 2:0. Трохи про цей матч, оскільки я був головним суддею. Матч розпочався о 18.30 год. у зв’язку зі спекою. На матчі було дуже багато вболівальників, які, до речі, поводилися коректно. Гра проходила у чесній і рівній боротьбі, але трішки сильнішими виявилися футболісти смт Заболоття, які й перемогли. Отже, боротьба за друге місце в Чемпіонаті району з футболу триває.

Після матчу, спілкуючись з господарями-футболістами, почув від них докір Заболот-тівському селищному голові про те, що він взагалі не займається футбольною командою і не був присутнім ні на одному футбольному матчі. Хоча варто сказати, що був присутнім Ратнівський селищний голова Володимир Кулик. Також  висловлювали невдоволення, що до цих пір футбольне поле не приведене у належний стан, хоча це питання неодноразово порушувалося на сесіях районної та Заболоттівської селищної рад. Якби не підприємець Михайло Білітюк, то футбольна команда селища взагалі не брала б участь у Чемпіонаті. Дякую також підприємцям Леоніду Касянчуку, Івану Ціко, Миколі Мартинюку, Михайлові Бохонюку, які постійно допомагають спортивному товариству «Колос».  Побільше б  таких меценатів, які підтримують спорт.

Сергій КОВАЧ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>