ФУТБОЛ

Минулої суботи відбувся черговий тур чемпіонату області з футболу. Команда «Ратнівський аграрій» приймала команду Любешівського району і, на жаль, поступилася гостям з рахунком 1:2.
2 липня «Ратнівський аграрій» прийматиме команду Ковельського району. Початок гри о 16. 00 год. на стадіоні ПМК-8.
Бажаємо нашим футболістам перемоги!
Минулої неділі відбувся перший тур фінальної частини відкритого чемпіонату району з футболу. Результати ігор: «Шанс» (Стара Вижівка) – смт Ратне – 1:0, Заброди – Заболоття — 4:3, Самари-Оріхові – Самари- 3:2.
При проведенні матчу «Шанс» (Стара Вижівка) – Ратне, на 62 хвилині вболівальники команди господарів поля вибігли на футбольне поле та заважали проводити матч. Головний суддя мав повне право закінчити матч достроково і записати поразку з рахунком 0:3 господарям поля. Але він провів гру до фінального свистка. У рапорті арбітра суддя Іван Ковч написав протест з приводу цього інциденту і попросив дисциплінарний комітет розглянути цей епізод та прийняти рішення. 29 червня було прийнято рішення, що команда «Шанс» (Стара Вижівка) одну домашню календарну гру проведе на нейтральному полі.
Сергій КОВАЧ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>