Фестиваль спорту та відпочинку

Команди Ратнівської ДЮСШ з міні-футболу (2002—2003 р. н.) брали участь в Українському фестивалі, який проходив в смт Залізний Порт Херсонської області на березі Чорного моря.

Ігри відбулися в цікавій та безкомпромісній боротьбі за правилами гри з футзалу. За підсумками змагань наша старша команда зайняла ІІ місце, а молодша – ІV. Чемпіон – команда «Спортлідер» м. Хмельницький, яка впевнено виграла всі матчі. Організація фес-тивалю, який провела асоціація міні-футболу Хмельницької області та футзальний клуб суперліги України «Спортлідер»               м. Хмельницький, була відмінна. Протягом семи днів діти жили у хороших умовах, мали належне харчування, оздоровилися. У вільний від змагань час купалися, засмагали, знайомилися, грали у футбол, дивилися матчі Євро — 2016.

Проведений час на березі Чорного моря незабутній. Дякуємо усім причетним до організації поїздки, а зокрема, водію Вадиму Пасальському.

Юрій КОПИШИНСЬКИЙ,

тренер ДЮСШ   Микола ЦАРУК

 

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>