ФЕДЕРАЦІЯ ФУТБОЛУ РАТНІВСЬКОГО РАЙОНУ НАГОРОДЖЕНА КУБКОМ ТА ГРАМОТОЮ ФЕДЕРАЦІЇ ФУТБОЛУ ВОЛИНІ

спорт4У Луцьку відбулася позачергова конференція федерації футболу Волині, на якій порушувалися такі питання: зміни до статуту федерації футболу Волині, вибори голови федерації та керівних органів. Делегатами від федерації футболу Ратнівського району були голова Сергій Ковач, тренер-викладач з футболу дитячо-юнацької спортивної школи Юрій Копишинський та був запрошений головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Микола Царук.

На посаду голови зареєструвалося два кандидати: нині діючий голова федерації футболу Волині Віталій Кварцяний та заступник прокурора Волинської області Ярослав Голинський. Голосування було відкритим, і в першому турі ніхто з кандидатів не набрав третини голосів. У другому турі Віталій Кварцяний набрав 31 голос, Ярослав Голинський – 9, 10 делегатів утрималось. Отже, головою федерації футболу Волині став Віталій Кварцяний. Він подякував усім за виявлену довіру і пообіцяв, що в майбутньому буде спільно працювати з районними федераціями футболу.

Також кубками та грамотами були відзначені кращі районні федерації футболу області – Горохівська, Маневицька та Ратнівська. Це заслуга не тільки федерації футболу району, але й відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації та Ратнів-ської дитячо-юнацької спортивної школи, які спільно співпрацюють заради успіху спортсменів району.

23-24 грудня у спортивному залі Ратнівської дитячо-юнацької спортивної школи відбудеться традиційний передноворічний турнір з міні-футболу «Кубок Ратне-2017». Початок ігор о 10:30 год.

 

Сергій КОВАЧ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>