Дитяча футбольна ліга області завершена

sZqgGn5ri5EФінальними іграми на стадіоні «Авангард» м. Луцька завершилася Дитяча футбольна ліга області серед юнаків 2000—2001 р.н. Стартували змагання восени минулого року. Нагадаємо, що ратнівська команда також брала участь у цих змаганнях і посіла перше місце у групових іграх серед шести команд. Далі за вихід у пів-фінал ратнівчани боролися із командою міста Рожище. У півфінал ДФЛО разом із нашою командою пройшли також команди «Волинь» 2000 р.н., «Волинь» 2001 р.н. м. Луцька і команда «Ковель-Волинь» із м. Ковеля. На жаль, за вихід у фінал рат-нівчани поступилися команді «Волині» 2001 р. н. із м. Луцька, а ковельчани програли команді «Волинь» 2000 р.н.
Отже за ІІІ місце грали команди Ратнівської ДЮСШ і «Ковель-Волинь», а І місце розі-грали команди з обласного центру. Ігри відбувалися 17 червня на стадіоні «Авангард» м. Луцька, на полі, де виступає основна команда нашої області — «Волинь». Для дітей це були незабутні хвилини. На іграх був присутній заслужений тренер України Віталій Кварцяний. Першою відбулася гра за ІІІ місце. Ратнівчани впевнено почали і першими досягли успіху. Гол за нашу команду забив Михайло Оксенчук із с. Видраниця, але через деякий час ковельчани зрівняли рахунок. Далі гра проходила в рівній боротьбі, про що засвідчив і рахунок 1:1. А після цього були пенальті і, на жаль, наша команда їх пробила гірше, програвши із рахунком 5:6. У грі за І місце перемогла команда «Волині» 2000 р.н. А потім було нагородження, яке проводив Віталій Кварцяний із двома гравцями основного складу ФК «Волинь». Усі чотири команди-фіналісти були нагороджені кубками, а гравці команд, які зайняли з І по ІІІ місця – медалями. Потім було нагородження в номінаціях. Із нашої команди приз отримав Сергій Сидорук із Сілець. Крім того, всі чотири команди-фіналісти від Федерації футболу області в нагороду отримали по п`ять м`ячів відмінної якості, а за участь у ДФЛО — 30 м’ячів.
Отже, команда Ратнівської ДЮСШ посіла IV місце в ДФЛО серед 17 команд. Результат непоганий, але, якби трішки більше везіння, міг би бути кращим. Побажаємо нашим юним футболістам сонячного, мирного неба над головами та вдалого літнього відпочинку.
Ярослав ПАЛІЙ,
тренер-викладач Ратнівської ДЮСШ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>