До Дня Конституції України та Дня молоді – спартакіада «Здоров’я»

1Чемпіонат району з пляжного волейболу (чоловіки) серед колективів фізичної культури сільських та селищних рад, за програмою районної спартакіади «Здоров’я» з нагоди Дня Конституції та Дня молоді відбувся у парку відпочинку селища Ратне. Організували і провели активне змістове дозвілля сектор молоді та спорту райдержадміністрації, РО ВФСТ «Колос».
У змаганнях взяли участь дев’ять команд. Молоді люди провели між собою жеребкування і таким чином були поділені на дві групи. У групу «А» входили команди сіл Велимче, Річиця, Заброди, Заліси. У групу «Б» — селища Ратне, сіл Щедрогір, Кортеліси, Жиричі, Видраниця.
Як повідомив головний спеціаліст сектору молоді та спорту райдержадміністрації Микола Царук, змагання проходили по коловій системі. У півфінал виходили по дві кращі команди, які зайняли І і ІІ місця. Тож зустрілися Велимче-Щедрогір, Ратне-Річиця. У першому півфіналі перемогли велимченці і ратнівчани. Команди сіл Річиця і Щедрогір грали за третє місце – переможцями стали волейболісти із Щедрогора.
У підсумку грали велимченці із ратнівчанами. Перемога була за ратнівською командою, а чемпіонами району з пляжного волейболу стали Андрій Мазурик та Сергій Данилевич.
Фінансово підтримав спортсменів Ратного селищний голова Володимир Кулик. За перше місце команда була нагороджена кубком, грамотою, а гравці – медалями і грамотами. Команди сіл Велимче і Щедрогір за зайняті ІІ і ІІІ місця нагороджені також грамотами, а гравці команд – грамотами та медалями.
Леся Грінчук

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>