ЧЕМПІОНИ З ПЛЯЖНОГО ВОЛЕЙБОЛУ – ВИДРАНИЧАНИ

чемпіони з25 червня у селі Видраниця відбувся чемпіонат району з пляжного волейболу (чоловіки), присвячений Дню молоді та Дню Конституції України. У ньому взяло участь 9 команд. Вони шляхом жеребкування були поділені на дві групи: група А – команди смт Ратне, сіл Замшани, Тур, Щедрогір; група Б – команди сіл Велимче, Видраниця, Річиця, Заброди та Датинь.

За третє та четверте місця за підсумками групових турнірів змагалися команди сіл Датинь та Щедрогір. З рахунком 2:0 перемогли датинці (Павло Копитюк, Олександр Сич) і зайняли ІІІ місце.

Напруженою і цікавою була гра за чемпіонство, де зустрілися команди смт Ратне та села Видраниця. У першій партії перемогли ратнівчани. У другій і третій партіях перемогу святкували спортсмени с. Видраниця, які і стали чемпіонами району. Це Василь Котюх та Богдан Філюк. Другою стала команда смт Ратне – Сергій Данилевич та Олександр Шум. Переможців змагань нагородили  кубком і дипломом, гравців – медалями та грамотами, призерів – дипломами за зайняті друге і третє місця, гравців – грамотами та медалями.

Чемпіонат відбувся на високому організаційному рівні, за що щира подяка виконуючому обов’язки старости Василю Лахтюку, громадським активістам Василю Долінчуку, Віталію Полінчуку, Дмитру Лук’янчуку та іншим за підготовку майданчиків для проведення спортивних змагань.

Микола ЦАРУК

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>