БАГАТЕ ВІДЗНАКАМИ СВЯТО СПОРТСМЕНІВ РАТНІВЩИНИ

Багате відзнаками1 Багате відззнаками9 вересня в Україні відзначили День фізичної культури та спорту. Напередодні професійного свята спортсмени району зібралися в залі засідань районної ради для того, щоб підсумувати спортивні досягнення року та отримати нагороди за здобуті перемоги.

У врученні грамот, подяк взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації Євген Савлук, начальник відділу освіти, молоді та спорту Валентин Андросюк, керуюча справами районної ради Віра Чернуха, голова районної організації ВФСТ «Колос» Сергій Ковач.

Перший заступник голови райдержадміністрації Євген Савлук щиро привітав усіх, хто навчає, тренує жителів району, популяризує здоровий спосіб життя, хто сам бере активну участь у спортивних змаганнях, і вручив грамоти районної державної адміністрації за вагомий внесок у розвиток фізичної культури та спорту й з нагоди дня фізкультури і спорту України та цінні подарунки Віталію Тарасюку, вчителю фізичного виховання НВК «загальноосвітня школа І-ІІ ступеня – дитячий садок» с. Язавні, Ірині Свіржевській, вчителю фізичного виховання НВК «загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня – дитячий садок» с. Тур, Валентині Ковч, продавцю магазину «Сонечко», та футбольній команді «Ратнівський аграрій», яка стала чемпіоном України серед сільських футбольних команд.

Валентин Андросюк розповів про спортивні досягнення у 2017 році, зауважив, що потрібно працювати над заохоченням населення займатися спортом, подякував і виокремив спортсменів селища Ратне, сіл Видраниця, Самари, Тур, Річиця, привітав фізкультурників із професійним святом, подякував їм за ті зусилля, яких вони докладають для досягнення хороших результатів, і вручив грамоти відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації та цінні подарунки вчителям фізичного виховання Василю Нікончуку (НВК с. Велимче), Анатолію Гудемчуку (НВК с. Щедрогір), Сергію Авдіюку (НВК с. Видраниця), Олені Кулі (НВК с. Замшани). Почесною грамотою відділу з питань фізичної культури і спорту обласної державної адміністрації Валентин Степанович нагородив Ганну Лагодюк з НВК с. Річиця.

Віра Чернуха від імені голови Михайла Макарука долучилася до щирих вітань з нагоди свята спортсменів України. Вона оголосила подяки голови районної ради Федору Дерев’яненку, тренеру-викладачу Ратнівської дитячо-юнацької спортивної школи, Ярославу Находу, судді чемпіонату району з футболу 2017 року. З особливим трепетом Віра Миколаївна вручила подяку голови райради учасниці чемпіонату Європи та світу з параканое серед людей з обмеженими фізичними можливостями Марині Мажулі, яка, на жаль, не змогла прибути на вручення подяки, але лише тому, що на той час перебувала на всеукраїнських спортивних змаганнях в Одесі. Тож подяку за неї отримав її чоловік Володимир Мажула, який від щирого серця дякував усім, хто допомагає, підтримує їхню сім’ю, хто докладає зусиль для того, щоб Марина досягала успіху, і цей успіх – не лише її, а спільний для всіх, хто їй всебічно допомагає. Віра Чернуха повідомила, що районна рада виділить Марині Мажулі премію за зайняте четверте місце у чемпіонаті Європи та світу у розмірі 15 тисяч гривень за титанічну працю і пропагування спорту.

Сергій Ковач нагородив Миколу Романюка (с. Тур), Івана Ковча (смт Ратне), Сергія Кортилісця (с. Самари), Віталія Тарасюка (с. Самари-Оріхові), Володимира Назарука (с. Гірники), Юрія Шкіринця, головного тренера, Ярослава Палія, тренера, Дмитра Чирука, гравця, та Андрія Мазурика, капітана футбольної команди «Рат-нівський аграрій», Валентину Бойко, медсестру, яка забезпечує медичний супровід спортивних змагань району.

Гарний настрій і позитивні емоції спортсменам Ратнівщини з нагоди їхнього свята дарували народний аматорський чоловічий вокальний ансамбль «Обрій» (керівники Марко Кучабський та Владислав Харкевич) і троїсті музики «Браві козаченьки» (керівник Сергій Токарський) районного будинку культури.

Марія ЛЯХ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>