РАТНІВЧАНИ – КРАЩІ В ОБЛАСТІ З АРМ-СПОРТУ

Минулої неділі у Луцьку відбулися фінальні змагання сільських спортивних ігор Волині. У змаганнях взяло участь десять команд, серед них і ратнівська. Спортсмени змагалися з таких видів спорту: арм-спорт, гирьовий спорт, настільний теніс, шахи та шашки.

З арм-спорту Тамара Охота (с. Річиця) зайняла І місце, Андрій Дерев’яненко (с. Здомишель) – ІІ місце. Отже, загальнокомандне місце з арм-спорту – І. Наша команда була нагороджена кубком, дипломом, спортсмени – медалями та грамотами. З інших видів спорту ратнівська команда була в «золотій» середині. Загальнокомандне місце не визначалося.

Дякуємо спонсорам – підприємцям Леоніду Касянчуку та Миколі Тарасюку за фінансову допомогу у поїздці на змагання.

У грудні відбудуться всеукраїнські сільські спортивні ігри. Тамара Охота включена до складу збірної Волині. Фінансування поїздки відбудеться за схемо 50 відсотків – обласна рада «Колос» і 50 відсотків – районна рада «Колос». Сподіваємося, що районна влада фінансово підтримає Тамару Охоту у поїздці на всеукраїнський рівень.

26 листопада у спортивному залі Ратніської ДЮСШ відбудуться районні змагання з настільного тенісу. Початок об 11:00 год. Запрошуємо всіх бажаючих.

Сергій КОВАЧ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>