Готуємось до ЗНО-2017

Що не весна, то занурюємося у новий інформаційний шторм довкола зовнішнього незалежного оцінювання. Для вибору проведення державної підсумкової атестації у формі ЗНО, яке проходитиме з 23-го травня до 16 червня, винесено дванадцять предметів. З метою ознайомлення майбутніх абітурієнтів з процедурою зовнішнього незалежного оцінювання у 2017 році 1 квітня відбулося пробне тестування з української мови та літератури на базі ЗОШ № 2 смт Ратне ім. М. Заліпи.

За інформацією відділу освіти, молоді та спорту райдержад-міністрації, у тестуванні взяли участь 254 випускники 11-х класів з 256 зареєстрованих із 22 шкіл району. Вони мали можливість ознайомитися з процедурою тестування, формою та змістом тестових завдань, попрацювати з тестовим зошитом, навчитися раціонально розподіляти час, заповнювати бланки відповідей. Результати тестування в шкалі 1-12 балів можна було визначити, звернувшись до вчителів своєї школи, а в шкалі 100-200 балів через сервіси Центрів оцінювання якості освіти.

Пробне тестування з інших предметів відбулося 8 квітня в пунктах тестування, що розміщені за межами району.

Випускники ознайомилися з процедурою проведення незалежного оцінювання.

Леся ГРІНЧУК

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>