Весільні дзвони

За 9 місяців поточного року на Волині зареєстровано 5705 шлюбів, а це на  368 (6,9%) більше, ніж торік. Найбільше одружень у цьому періоді припало на серпень. На кожну тисячу жителів області в середньому приходилось 7,3 одружень. Найвищий рівень шлюбності був у містах Луцьку (8,5‰), Володимирі-Волинському (8,2‰), а найнижчий — у Іваничівському та Ратнівському районах (по 5,6‰).

Переважну більшість одружених становили чоловіки і жінки, які вступили у шлюб вперше. Вдівців і розлучених, які створили вже не першу сім'ю, серед чоловіків було відповідно 0,8% і 17,0%. Серед жінок, які вступили у повторний шлюб, вдови склали 1,5%, а розлучені — 16,6%.

Крім наших співвітчизників, чоловіками волинянок стали  громадяни 36 країн світу, зокрема 35 поляків, 12 росіян, 10 білорусів, 9 німців та інші. А серед наречених-іноземок 12 жінок з Білорусі, 10 — з Росії, 5 — з Вірменії, 3 -  з Польщі, по 1 — з США, Узбекистану, Португалії, Німеччини.

Середній вік жінок, які вийшли заміж цьогоріч, склав 26 років, а чоловіків, що одружились, 28 років. Наймолодшими нареченими були 85 дівчат та 6 юнаків, які узаконили сімейні стосунки у віці до 18-ти років. Поряд з цим, поєднали свої долі 30 жінок і 66 чоловіків у віці 60 років і старші.

Головне управління статистики у Волинській області

 

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>