У благодійного фонду «Патріоти Волині» – новий директор

Denis-photoБлагодійний фонд Степана Івахіва «Патріоти Волині» вже кілька років працює на Волині. З перших днів він опікується місцевими громадами. Пріоритетні напрямки його роботи — це допомога школам, садочкам, медичним закладам, будинкам культури та церквам. Особливу увагу приділяє розвитку дитячого спорту на Волині.

Від початку бойових дій на Сході України фонд Степана Івахіва приєднався до соціальної ініціативи «Збережи життя солдату». Десятки мільйонів гривень спрямовано на допомогу нашим бійцям в зоні проведення АТО. «Я буду допомагати нашим хлопцям доти,  доки не закінчиться ця війна», — неодноразово повторював Степан Петрович.

Важка економічна ситуація в країні стала викликом для фонду «Патріоти Волині».

— Я розумію, що в цих складних економічних умовах наш фонд, по суті, робить те, що мала б робити держава. Але я давав передвиборчі обіцянки і маю їх виконати, — наголошує Степан Петрович.

Через велику завантаженість фонду волинський нардеп вирішив призначити директором БФ «Патріоти Волині» свого помічника Дениса П'ятигорця.

—   Переконаний, що це правильне та своєчасне рішення, -  коментує кадрове призначення Степан Івахів. — Із Денисом ми працюємо ще з 2012 року. Разом по кілька разів проїхали всі села округу, разом не раз бували в АТО, хоча значно більше він відвідував наших хлопців на лінії розмежування самостійно як волонтер. Особисто знає багатьох солдатів та офіцерів, тому в курсі їхніх проблем. У нього великий досвід роботи в місцевому самоврядуванні, бо й сам він був депутатом міської ради. Денис із моєю командою вже рік проводить зустрічі з жителями Ковеля, Ковельщини, Старовижівщини, Ратнівщини та Шацького краю і відвідав вже понад 100 населених пунктів. Він має велику жагу допомагати людям, і тому з ним усі проекти фонду «Патріоти Волині», всі мої передвиборчі обіцянки будуть виконані, — заявив Степан Петрович.

Олексій ТКАЧУК

Фото Вікторії РУСИН

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>