РАТНІВСЬКІ ВОДОГОСПОДАРНИКИ ПРАЦЮВАЛИ У ШАЦЬКУ

меліораціяНаприкінці минулого року, з жовтня по грудень, працівники Ратнівського міжрайонного управління водного господарства працювали у Шацькому районі, зокрема, на території Світязької сільської ради: чистили канали, проводили капітальний ремонт гідротехнічних споруд внутрігосподарської меліоративної мережі Верхньо-Прип’ятської осушувальної системи — все це за кошти обласної ради.

За інформацією головного інженера управління Василя Приймачука, разом з ними працювала Камінь-Каширська приватна фірма та Волинська гідрогеологічна меліоративна партія, яка зробила 28 спостережних свердловин. Всього проведено очистку 16,3 кілометра внутрігосподарської меліоративної мережі, з яких ратнівські водогосподарники почистили 12,3 кілометра та відремонтували усі 9 гідротехнічних споруд із сучасною запірною арматурою, яку виготовили на замовлення вітчизняні виробники.  Проведена робота дозволить покращити використання сільськогосподарських земель, а нова запірна арматура дасть можливість регулювати водно-повітряний режим під час вегетації.

Ратнівські водогосподарники працювали до нового року і, незважаючи на несприятливу погоду, з роботою впорались вчасно та виконали її якісно, тому сподіваються, що робота у сусідньому районі на них чекає і нинішнього року.

Валентина БОРЗОВЕЦЬ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>