Платники Ратнівської  ОДПІ в січні  2016 року сплатили 13,2 мільйона гривень єдиного соціального внеску

У січні 2016 року підприємці, які перебувають на обліку в Ратнівській ОДПІ, перерахували до державних позабюджетних фондів 13,2 мільйона гривень єдиного внеску на загальнообов'-язкове державне соціальне страхування, при цьому додатково, за згадуваний період часу платниками сплачено 2,2 мільйона гривень, — повідомляє Ратнівська ОДПІ ГУ ДФС у Волинській області.

«Цього року представники місцевого бізнесу, які розвивають його на території Камінь-Каширського, Любешівського, Ратнівського та Старовижівського районів вже реально відчули зменшення податкового навантаження на наявні фонди оплати праці  шляхом зниження ставки єдиного внеску до 22 відсотків. Це дає можливість нашим підприємцям сумлінно працювати, збільшуючи відрахування на соціальний захист співгромадян», — зазначив начальник інспекції Іван Данилюк.

Разом з тим, у Ратнівській ОДПІ наголошують, що єдиний внесок підлягає сплаті незалежно від фінансового стану платника. За порушення норм законодавства про єдиний внесок до платників, на яких покладений обов'язок нараховувати, обчислювати та сплачувати єдиний внесок на загальнообов'язкове державне соціальне страхування, застосовуються фінансові санкції у вигляді штрафів та пені.

За матеріалами Ратнівської ОДПІ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>