Платники податків поповнили бюджет  майже на 130,3 мільйона гривень

До Зведеного бюджету України від платників податків, що перебувають на обліку в  Ратнівській  ОДПІ,  за дев'ять  місяців 2015 року надійшло  майже 130,3 мільйона гривень, що на 47,6  мільйона гривень більше, ніж за відповідний період минулого року.

До Державного бюджету представники місцевого бізнесу та суб'-єкти господарювання Ратнівщини за згадуваний період часу сплатили 41,7 мільйона гривень, що на 27,6 мільйона гривень більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Начальник  Ратнівської ОДПІ ГУ ДФС у Волинській області Іван Данилюк повідомив, що до місцевих бюджетів Ратнівського, Камінь-Каширського, Любешівського та Старовижівського районів за дев'ять місяців цього року надійшло 88,6 мільйона гривень, що на 20 мільйонів гривень більше, ніж за відповідний період 2014 року.

«Найбільшу частку в  надходженнях до місцевої скарбниці  займає податок з доходів фізичних осіб — це 44,4  мільйона гривень, єдиний  податок — 8,4 мільйона  гривень та плата за землю — майже 7 мільйонів гривень, які сумлінно сплачують наші платники», — підсумував керівник ратнівських фіскалів.

За інформацією Ратнівської ОДПІ ГУ ДФС у Волинській області

 

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>