На конкурсі професійної майстерності

На конкурсіУ м. Камені-Каширському відбувся регіональний тур обласного конкурсу професійної майстерності серед творчих працівників сільських клубів і будинків культури «Мій край – моя земля».

Конкурс  проводився з метою підвищення соціального статусу та престижу будинків культури  та клубів як культурно-просвітницьких, духовних, мистецьких центрів, їх ролі у реалізації завдань державної політики у галузі культури, професійної майстерності клубних працівників, налагодження взаємодії клубних установ з органами місцевого самоврядування.

У конкурсі взяли участь переможці районних конкурсів з Маневицького, Ратнівського, Камінь-Каширського, Любешівського ра-йонів.

Наш район представляла переможець районного конкурсу Олена Михалевич, яка здобула почесне третє місце серед семи учасників.

Олена Михалевич – художній  керівник, керівник народного аматорського фольклорного колективу «Діброва» Замшанівського будинку культури. Молода, завзята, енергійна, талановита, артистична, вмілий організатор.

Творчий колектив, яким вона керує, у цьому році взяв  участь у телепередачі «Фольк-music» в м. Києві, в обласному святі «Обжинки — 2017», в районному етнографічному  фестивалі «Поліська хата гостями й піснею багата». За короткий термін роботи Олена створила також чудовий дитячий фольклорний колектив «Родина», який разом з «Дібровою» активно підтримував Олену протягом всього конкурсу своїми чудовими виступами.

Олена є володаркою прекрасного народного голосу, який  зачаровує душі глядачів, має талант до художнього читання, чудова ведуча.

Вітаємо Олену і бажаємо їй подальших творчих успіхів!

Галина Скрипчук,

провідний методист районного будинку культури

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>