Безкоштовне протезування в Ковелі

У житті людини, що перенесла ампутацію, відбуваються великі зміни. Ті види діяльності, які раніше здавалися абсолютно природними, вимагають нових зусиль і навичок. Незалежно від віку і активності, рух залишається найважливішою частиною в житті кожної людини.

Більше 16 років Ковельський протезний цех допомагає людям зберігати або відновлювати свободу пересування. Ми бачимо світ очима тих людей, які користуються нашими виробами. Наші знання в протезуванні кінцівок, науково-технічна база і сервісна підтримка сприяють поліпшенню якості життя.

Кожен випадок ампутації унікальний. Кожен випадок протезування відрізняється особливими вимогами. Щоб реалізувати різні можливості протезування при ампутації нижніх кінцівок, ми пропонуємо широкий вибір перевірених на практиці виробів і послуг, які дають можливість підібрати най-краще індивідуальне рішення для кожного пацієнта і кожного випадку протезування. Зокрема, цех здійснює протезування верхніх і нижніх кінцівок, виготовляє ортези та апарати на верхні і нижні кінцівки.

Виробнича програма по протезуванню верхніх кінцівок відрізняється не лише багатоплановістю, але і націленістю на практичне застосування. Ми виготовляємо косметичні, механічні та робочі протези верхніх кінцівок.

Для виготовлення модульних протезів нижніх кінцівок ми приділяємо особливу увагу індивідуальним особливостям пацієнта.

При ампутації нижніх кінцівок дуже важливий індивідуальний і системний підхід до пацієнта: від попередньої консультації до навчання ходьбі на протезі.

Рівень ампутації визначається лікарем перед операцією і залежить від причини ампутації. Для того, щоб визначити найбільш відповідний для подальшого протезування рівень ампутації, перед операцією рекомендується провести консультацію з тим тех-ніком, що протезує.

Під час періоду після ампутації пацієнт повинен дотримуватися рекомендацій по догляду за післяопераційним швом, формуванню кукси, підтримці рухливості суглобів і зміцненню тієї кінцівки, що збереглась.

Діти з самого раннього віку хочуть відкрити для себе весь світ. Вони прагнуть бути незалежними не лише під час своїх ігор, але і в повсякденному житті. Протезування дітей і підлітків пред'являє особливі вимоги до рівня того техніка, що протезує, і технологій протезування, які мають бути спеціально адаптовані до потреб дітей.

Модульна система фірми ОТТО БОКК дозволяє нам протезувати дітей від 1-3 років і у міру їх зростання забезпечувати поступовий перехід до дорослих протезів. Легкі, надійні і функціональні колінні шарніри ОТТО БОКК спеціально адаптовані до особливих потреб дітей. Вони відповідають індивідуальним потребам дитини, забезпечуючи при цьому найвищий рівень безпеки і можливість пересуватися з різною швидкістю, розширюючи свободу руху.

Цех укомплектований німецьким обладнанням, використовуються сучасні технології протезування. Колектив складається з висококваліфікованих працівників .

Для інвалідів України, дітей-інвалідів, людей похилого віку виготовлення протезів та ортезів безкоштовне.

Безкоштовне виготовлення протезно-ортопедичних виробів можливе при наявності направлення з управління праці та соціального захисту населення за місцем реєстрації інваліда.

Консультації щоденно з 8.30 до15.00 крім суботи та неділі.

Телефони для довідок: (03352) 51503; 096 1018733; 0931407176; 050 806 4715.

Ковельський протезно-ортопедичний цех, Волинська обл., м. Ковель, вул. Б. Хмельницького, 17.

 Інваліди, постраждалі внаслідок антитерористичної операції, обслуговуються ПОЗАЧЕРГОВО!

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>