ПЕНСІЇ ЗА СІЧЕНЬ БУДУТЬ ВИПЛАЧЕНІ ДО НОВОГО РОКУ

На виконання постанови Кабінету Міністрів України «Деякі питання виплати пенсії», прийнятої 13.12.2017 року, Пенсійним фондом України

22 — 27 грудня поточного року буде проведено фінансування коштів для виплати пенсій січня 2018 року за датами ви-плати з 4 по 13 число через рахунки одержувачів в установах банків, через національного оператора поштового зв'язку -  за датами виплати з 4 по 8 січня 2018 року включно.

Пенсіонери, які отримують пенсійні виплати через вкладні рахунки у банках та яким встановлено дату виплати пенсії з 4 по 13 число, отримають пенсію за січень 2018 року до 29 грудня поточного року. Пенсіонери, яким проводиться виплата пенсії через поштові відділення з доставкою додому  та яким встановлено дату виплати пенсії з 4 по 8 число включно, отримають пенсію за січень 2018 року до 31 грудня поточного року.

Одержувачі пенсій, у яких дата виплати припадає на інші числа, отримають свої кошти протягом січня 2018 року згідно із встановленим графіком виплат.

Зазначаємо, що  фінансування  коштів на виплату пенсій буде проводитись в межах наявних коштів Фонду.

Управлінням уже сформовано виплатні відомості та передано до відділень поштового зв'язку та установ банків.

Лариса ЗАЛІПА

 

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>