БАТЬКО ПОКИНУВ СВОЮ П’ЯТІРНЮ...

Торік у червні вся Україна була прикута до телеекранів: в Одесі 37-річна Оксана Кобелецька народила п’ятірню! Причому то не було штучне запліднення – вагітність відбулася природно. Дітки народилися хоч недоношені, але здорові, й усі вижили! Це унікальний випадок не лише для нашої держави, а й для Європи!

У родині Оксани Кобелецької та Сергія Семенова вже була донечка. Але подружжя мріяло ще й про сина. І коли жінка вдруге завагітніла, обоє дуже сподівалися, що народиться хлопчик. З трепетом Оксана йшла на перше «узі», яке їй провели на восьмому тижні. Від того, що почула, мало не впала: виношує під серцем не одне маля, а відразу… п’ять! Жінка довго думала, які підібрати слова, щоб повідомити новину чоловікові. Боялась, чи сприйме Сергій те «п’ятірне» щастя. І відразу з його реакції зрозуміла, що він далеко не у захопленні.

Шлях до виписки з лікарні родина пройшла нелегкий, адже дітки мали зміцніти, навчитися самостійно дихати і їсти. Їм же належало просидіти в маминому животику не менше двох місяців. У таких випадках часто буває, що якесь дитя з багатоплідної вагітності не вдається виходити. А Оксанині дітки міцно вчепилися за життя, і незабаром усі разом повернулися додому, де їх чекала старша сестричка. Невдовзі одеська родина отримала від Президента особистий подарунок – бус, аби у ньому могли вміститися всі великою сім’єю. Мали і няню. Здавалося б, хоч клопотів багато, але ж не залишилися без опіки та підтримки навіть сторонніх людей. Але в якийсь момент родинне щастя розлетілося на друзки. Тато із сім’ї пішов…

Вони прожили разом п’ять років. Знайомі кажуть, що ще під час вагітності дружини Сергій злякався відповідальності та безгрошів’я й хотів піти, але таки одумався і повернувся в родину. Як далі складеться доля цієї сім’ї, невідомо. Психологи радять дружині набратися терпіння і любові й чекати. Вона на це не згідна. Тим часом усі труднощі лягають на її тендітні плечі.

 

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>