У КРАСЦІ, ЗДОМИШЛІ ТА ВИДРАНИЦІ ЗАХВОРЮВАНІСТЬ НА COVID-19 ЗНАЧНО ПЕРЕВИЩУЄ СЕРЕДНЬОРАЙОНИЙ ПОКАЗНИК

ковідСтаном на 28 січня на Ратнівщині зареєстровано 73 нових випадків захворювання на COVID-19, підтверджених лабораторно методом ПЛР, а всього за період пандемії – 995, за останню добу –11. Зареєстровано одужалих у нинішньому році 19 осіб, летальних випадків немає.


За інформацією завідувачки Камінь-Каширським міжрайонним відділом ДУ «Волинський обласний лабораторний центр МОЗ України» Галини Кузнецової, на території Ратнівської ОТГ – 47 випадків захворювання на COVID-19, підтверджених лабораторно методом ПЛР, з яких у Ратному – 14, Красці – 13 (тиждень тому було 2), Здомишлі – 8 (тиждень тому не було жодного), у Жиричах – 4, Проході та Конищі – по 3, у Гірниках та Сільці – по одному.
На території Забродівської ОТГ – 19 випадків, 14 з яких у селі Видраниця, по 2 – у Замшанах та Лучичах, 1 – у Забродах.
Зареєстровано два випадки у Велимченській ОТГ – у Велимчі та Дошні, і п’ять випадків у Самарівській ОТГ – усі у Самарах.
А на території Заболоттівської ОТГ в цьому році не зареєстровано жодного випадку захворювання на COVID-19.
Якщо порахувати кількість захворілих на 100 тисяч населення, то на Ратнівщині за останніх 14 днів середньорайонний показник по захворюванню на COVID-19 становить 110 випадків. У антирейтингу по захворюваності на COVID-19 перше місце посідає невеличке село Краска, де на 100 тисяч населення виходить аж 2820 випадків! Тобто середньорайонний показник перевищений більш як у 25 разів. На другому місці у цьому антирейтингу — Здомишель – 766 випадків, на третьому – Видраниця – 193, на четвертому – Самари — 167, і п’ятому – Жиричі – 131. У Ратному, Заболотті і у всіх інших селах цей показник нижче середньорайонного.
Дбаймо про свою безпеку та тих, хто поруч! І будьмо здорові!

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>