У Красці горів потяг «Заболоття-Ковель»

Не доїжджаючи кілометрів два до зупиночної платформи «Краска» минулої неділі горів дизель-потяг №6312 сполученням «Заболоття-Ковель», який відправився із Заболоття о 12 годині.

Пожежа сталася між кабіною машиніста та дизельним локомотивом. Відразу ж, як побачили вогонь, залізничники зателефонували на службу 101, а поки приїхали пожежники з Ратного, пожежу гасили власноруч, використавши всі вогнегасники, які були у потязі. Пасажирів, звісно, евакуювали. Наші ж пожежники застали хмару диму і, аби повністю локалізувати пожежу, їм довелося проникати з пожежними рукавами у приміщення, яке горіло, через дах та кабіну машиніста.
Попередньо пожежа виникла внаслідок несправності електропроводки передньої головки мотовагону дизель-потяга. Вагони вогнем не пошкоджені. Затримки руху потягів не було, цей же потяг, за неофіційними даними, затримався на годин дві-три, потерпілих немає. Паніки також не було. Як тільки повністю локалізували пожежу, допоміжний локомотив, який приїхав на місце події, повіз пошкоджений потяг разом з його пасажирами на ковельський вокзал. Наступний же потяг у Заболоття прибув без запізнення, згідно із розкладом руху потягів.
Валентина БОРЗОВЕЦЬ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>