РАТНІВСЬКОГО МУВГ БІЛЬШЕ НЕМАЄ

30 вересня стало останнім днем існування Ратнівського міжрайонного управління водного господарства. З 1 жовтня цього року воно було реорганізоване шляхом приєднання до Регіонального офісу водних ресурсів у Волинській області (так тепер називається колишній облводгосп) на правах дільниці. Таким стало завершення реформи галузі, хоча спочатку перспективи вимальовувались кращі. Адже три роки тому до нашого управління було приєднане Шацьке і воно обслуговувало територію чотирьох районів – Ратнівського, Старовижівського, Любомльського і Шацького. А з липня цього року до нього приєднали ще три районних управління – Камінь-Каширське, Любешівське і Маневицьке, так що Ратнівське МУВГ стало мало що не «імперією». Передбачалося, що в області залишиться всього два міжрайонних управління – наше і Ковельське. Однак за літо «нагорі» щось передумали і вирішили ліквідувати їх як юридичні одиниці взагалі.
Як розповів нам Михайло Тимощук – останній, виходить, начальник управління, в районі залишається Прип'ятська експлуатаційна дільниця. Відбулося велике скорочення. Якщо в управлінні працювало раніше 33 інженери, то залишиться всього дев'ять і 56 робітників. Протягом жовтня триватиме ще процес ліквідації.
Дмитро МОРОЗ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>