ЗРОБИЛИ СЕЛО ЧИСТІШИМ, ПОДБАЛИ ПРО БЛАГОУСТРІЙ

суботнікУ суботу, 19 березня, в селі Броди відбувся суботник, у якому взяло участь понад 100 людей різного віку, переважно молоді хлопці та дівчата. Таке рішення прийняли на сході селян, що відбувся 13 березня.
Прибрали вулицю Центральну, зібрали і вивезли сміття від озер Чисте та Мшано. Більшість очищала озеро Чисте, тому що воно було більш засмічене і біля нього відпочиває більше людей у теплу пору року. Дівчата та жінки збирали сміття, а хлопці та чоловіки встановлювали бесідки і смітники. У результаті зробили 5 бесідок, три столики та три смітники.
Учасники акції були задоволені результатом своєї роботи. Їм же дякували жителі села.
Також громада Бродів порушує питання заборони вилову риби сітками в озерах поблизу села, бо попри те, що це заборонено на законодавчому рівні, зловмисники таки виловлюють рибу незаконними засобами. Тому вирішили позабирати човни із озер, щоб не було спокуси порибалити із сітками.
Сергій Куш,
депутат районної ради (ВО «Батьківщина»)

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>