Запрошення

Запрошуємо Вас розділити з нами радість і долучитися до святкування на честь відкриття відновленого Собору Святого пророка Іллі у Ратному.

запрошенняЦей рік є особливо ювілейним для нашої громади, для нашого міста,  адже саме 450 років тому ратнівчани обрали для себе пророка Іллю небесним покровителем і на його честь збудували величний храм, який століттями, неначе маяк над бурхливим морем, стояв над нашим містом, щоб вказувати метушним ратнівчанам дорогу до Бога, однак в роки ІІ Світової війни був повністю знищений. І сьогодні, з ласкою Божою, завдяки нашим з вами молитвам, нашій вірі, нашій праці, відновлений храм знову велично стоїть над містом і наче дороговказ церковним дзвоном сповіщає про необхідність покаяння і навернення до Христа.

Святкове богослужіння о 10.00 годині 22 листопада 2015 року будуть звершувати митрополит Луцький і Волинський Михаїл, священики Ратнівського, Ковельського, Камінь-Каширського деканатів.

Ми також раді бачити вас кожної неділі на службі Божій.

З повагою — настоятель та прихожани собору Святого пророка Іллі

 

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>