З квітня 37 ратнівчан піде служити до війська

В Україні розпочався весняний призов на строкову військову службу. З Волині планують призвати 425 чоловік, з Ратнівщини – 37.
277 волинян служитимуть у Збройних Силах України, 100 – у Національній гвардії. Юнаків призиватимуть також до Державної прикордонної служби та спеціальної служби транспорту.

Призову на строкову військову службу підлягають придатні за станом здоров’я до військової служби громадяни України чоловічої статі, яким до дня відправлення у військові частини виповнилося 20 років, та старші особи, які не досягли 27-річного віку і які не мають права на звільнення і не користуються правом на відстрочку від призову.
Як повідомили у Ратнівському військкоматі, відправлення команд зі збірного пункту розпочнеться 11 квітня і завершиться 24 травня.
У ці дні в районі проводяться підготовчі заходи. У військкомат має з’явитися для проходження призовної комісії 1238 призовників. Оповіщення проводять органи місцевого самоврядування. Нині призовники проходять медичну комісію.
Валентина БОРЗОВЕЦЬ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>