ВИПУСКНІ СВЯТА У ДИТСАДКАХ

випускникиУ дитячих садочках, як і у школах району, проходять випускні свята. Дітки старших груп прощаються із дитсадком, вихователями, їхніми помічниками та всіма тими, хто був причетний до їхнього виховання, перебування у дошкільному закладі.

Всього ж у районі орієнтовно 775 дітей, які мають вже в цьому році піти до школи, тоді як минулого року ця цифра була значно більшою — 855. Найбільше випускається діток  у Ратнівському дитячому садку-яслах — майже 150, а також Заболоттівському, Гірниківському та Велимченському дитячих садочках. Щодо Ратнівського, то вже всі дітки з чотирьох підготовчих груп про-йшли психолого-медико-педагогічну консультацію на готовність їх до школи і за моніторингом по кваліметричній моделі показали високий рівень знань дошкільної освіти — всі готові до школи. До речі, показали високий рівень знань і також готові до школи четверо діток із середніх груп, яким немає ще й шести років, і вони за бажанням батьків також підуть у перший клас.

На випускних святах, а всі вони проходять досить гарно, дітей, які у прекрасних бальних платтях, у  костюмах із краватками, вітають, вихователям і всім іншим працівникам дитсадків дякують, разом співають, танцюють і  радіють, а ще тихцем плачуть, і не лише діти, а і їхні другі мами, які також не можуть втримати сльозу розлуки.

І хоч пройшли випускні свята, дошкільнята за бажанням будуть відвідувати дошкільний заклад аж до вересня, у них попереду — літньо-оздоровчий період.

Валентина БОРЗОВЕЦЬ

На знімку: На випускному святі у Ратнівському дитсадку (група «Світлячок»)

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>