ВИДАЛИЛИ ОСТАННЄ АВАРІЙНЕ ДЕРЕВО НА СТАРОМУ КЛАДОВИЩІ

ВидалилиВже минули століття з часу здійснення першого обряду поховання на кладовищі по вулиці Заболоттівській в смт Ратне (старе кладовище), а в 1999 році облаштоване друге, нове кладовище. Проте і до сьогодні багато людей приходить на могили до рідних, похованих на старому кладовищі.

У 2011 році селищною радою були виділені кошти та частково за кошти населення облаштували бетонну огорожу на кладовищі. Прибирання та впорядкування його постійно здійснює комунальне господарство.

Довгий час невирішеною проблемою для жителів селища були старі дерева, що росли на кладовищі і під час негоди створювали небезпеку. А їх було немало-небагато – більше 150 штук. Щороку з приводу цієї проблеми до селищного голови Володимира Кулика зверталися ратнівчани.

Місцева влада йшла назустріч зверненням громадян. Для видалення дерев з місцевого бюджету постійно виділяли фінансову підтримку, організовували громадські роботи, залучали спе-ціалістів, які могли забезпечити виконання робіт з видалення дерев з підвищеною небезпекою у важкодоступних місцях. Адже коли траплялись надзвичайні ситуації, люди ризикували життям.

Нещодавно на старому кладовищі видалили останнє аварійне дерево, тож тепер пам’ятникам на могилах ніщо не загрожує.

Ганна МАЖУЛА, Катерина КАЦ, Лідія ПІНКЕВИЧ,

пенсіонери

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>