Вшанували вартових кордону

27 ТРАВНЯ27 травня в приміщенні Заболоттівського міського Будинку культури відбулися урочисті збори до Дня прикордонника. Ведучі Юля Тарасюк та Богдан Грицюк розпочали програму гарними вітаннями та побажаннями з нагоди професійного свята. З вітальним словом виступив начальник відділу прикордонної служби «Тур» Олександр Сергійович Бортник. Були нагороджені та відзначені кращі працівники прикордонного відділу. Зі словами шани та вдячності звернувся до всіх прикордонників голова об'єднаної територіальної громади Валерій Георгійович Свіржевський, подякував за гідне виконання своїх обов'язків, за вірність присязі, побажав міцності духу, мирного неба та міцного здоров'я. Також  зі словами вітань виступив староста села Гута Микола Федорович Свіржевський. Заступник директора спеціалізованої школи-інтернату з виховної роботи Наталія Володимирівна Скрипчук подарувала сувеніри, які учні спецшколи виготовили своїми  руками.

Святковий настрій всім присутнім в залі дарували кращі колективи та солісти Заболоттівського МБК. Своїм професіоналізмом та оригінальністю вразив військовослужбовців виступ народного аматорського жіночого квінтету «Елегія». Чарівним співом радували присутніх солісти — Тамара Магдисюк, Юлія Тарасюк, Ярослав Глущук та Наталія Глинянко. Зворушливим виступом також вразило всіх народне аматорське жіноче вокальне тріо «Лілея».

На завершення свята ведучі побажали всім прикордонникам наснаги, сили, терпіння у їхній нелегкій службі, надалі з гідністю та вірністю захищати наш кордон, нашу рідну Україну!

Ілона ГОЛОВІЙ

Один відгук на «Вшанували вартових кордону»

  1. Oleg коментує:

    Шановна громадо,з нагоди свята Дня Прикарманника давайте подякуєм карацупам за закриття автомобільного сполучення в пунктах пропуску «Тур»,"Гута".За довгобуд,котрий соромить нашу країну біля отчинського мосту,за браконьєрів з ксивами ДПСУ, за відсутність нормальних торгівельних відносин між сусідніми Малоритським і Ратнівським районами.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>