Вручили нагрудні знаки учасникам АТО та провели юнаків на військову службу

  нагородиДві  урочисті події одночасно відбулися в світлиці райвійськкомату – вручення нагрудних знаків до посвідчень учасників бойових дій та проводи юнаків на строкову службу.

Лави Збройних Сил України поповнились юнаками з Рат-нівщини. На строкову службу відбули Віталій Борисюк (с. Тур), Віталій Боровський (с. Велимче), Василь Ващук(с. Гірники).

Районний комісар Василь Шинкарук, звертаючись до призваних юнаків, висловив сподівання, що молоде поко-ління примножить традиції тих, хто з честю виконав і виконує свій обов’язок, захищаючи цілісність та суверенітет нашої держави.

Василь Павлович акцентував увагу присутніх на тому, що відповідно до Указу Президента України юнаки, які проходять військову строкову службу,  не залучаються до виконання завдань антитерористичної операції.

Військовий комісар вручив нагрудні знаки учасникам АТО Руслану Миронюку, Григорію Панько, Василю Лахтюку, Віталію Тарасюку та Богдану Находу.

Учасник АТО Віталій Тарасюк звернувся до майбутніх військових зі словами: «Ми на вас розраховуємо, надіємось, що ви нас не підведете, як і ми не підвели вас, наших дружин, дітей та батьків».

Віта ШЕВЧУК

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>