ВІДТЕПЕР ЧИТАЙТЕ «РАТНІВЩИНУ» І В ІНТЕРНЕТІ

Ми створили власний сайт, аби ратнівчани мали змогу ознайомитись із новинами району не лише в друкованому вигляді, а й в Інтернеті. Особливо це зручно тим, хто мешкає за межами району, області, а то й України. Відтепер, як і чим живе Ратнівщина, можна дізнатися, не відходячи від комп’ютера.
На сайті ви можете знайти новини району, області, України та світу, статті про нагальні проблеми жителів сіл і селищ, про людей Ратнівщини і чим вони славляться, політичні публікації та депутатські запити, а також матеріали, в яких спеціалісти управлінь консультують населення з різних питань, розширену програму телебачення. На головній сторінці також можна переглянути прогноз погоди за даними білоруської метеостанції, календар професійних та релігійних свят. До вашої уваги пропонуємо тематичні сторінки «Від суботи до суботи», «Любисток», «Наше здоров’я», «Полісся», «Дім, сад, город», «Господиня», «Моя сім’я». Ви також маєте змогу розміщувати і читати оголошення, які публікуються в районці.
Отож на сайті можна знайти майже все, що є на сторінках нашої газети. Читайте нас за посиланням www.ratpresa.com.ua, залишайте свої відгуки і повідомляйте новини. Будемо раді співпраці.
Колектив «Ратнівщини»

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>