У ЗДОМИШЕЛЬСЬКІЙ СІЛЬСЬКІЙ РАДІ ЗАМІНИЛИ ПІЧНЕ ОПАЛЕННЯ

Те, що у приміщенні Здомишельської сільської ради були грубки мало що не в аварійному стані, бачили, напевно, всі, хто хоч раз туди заходив. Сільський голова Андрій Головій розповів, що минулого року зробили поточний ремонт однієї з них і сподівалися, що до початку опалювального сезону цього року Здомишель уже буде у складі Ратнівської об’єднаної громади, і що у бюджеті будуть кошти, аби замінити старе пічне опалення. Але так як опалювальний сезон 2017—2018 року уже наблизився, а старими грубками користуватися було небезпечно, то, порадившись між собою, апарат сільської ради вирішив частково за кошти сільського бюджету, а частково власними силами замінити хоча б одну стару грубку на нову, щоб не мерзнути взимку.
Із коштів бюджету сільської ради виділили 1280 гривень для придбання цегли. За роботу взявся місцевий пічник Федір Шишко. Допомагав йому сільський голова Андрій Головій. А коли грубка вже була змурована, працівники сільської ради та небайдужі жителі села прибирали і довели до ладу приміщення. Загальна вартість зробленого – близько двох тисяч гривень. Однак у незадовільному стані залишається друга грубка, проте поки що про її заміну не йдеться.
Марія ЛЯХ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>