У Видраниці відкрили новозбудовану сцену і танцювальний майданчик

12 липня видраничани святкували не лише день святих апостолів Петра і Павла, а й відкриття літньої сцени з танцювальним майданчиком біля сільського ставу.

Ініціатори будівництва – Валерій Юзепчук та Віктор Гресик, за підтримки та допомоги виконуючого обов'язки старости Василя Лахтюка та місцевих жителів-активістів. Особливо старалась молодь, упродовж трьох тижнів активно і наполегливо працювала і досягли бажаного результату. Сцена та танцювальний майданчик приємно здивувала усіх відвідувачів. Матеріальну допомогу на будівництво виділили з місцевого бюджету, директор СТОВ «Рат-нівський аграрій» Валентин Чернецький разом із братом Олександром, фонд Степана Івахіва «Патріоти Волині», ратнівські підприємці: Михайло Карпук, Володимир Луцюк, Леонід Касянчук, Сергій Лідовський, Сергій Лесик, волонтер Вадим Дейнека, місцеві підприємці та небайдужі односельчани. Видраницька художниця Валентина Лахтюк прикрасила сцену орнаментованим символічним написом «Козацькому роду нема переводу».

З нагоди свята біля сільського ставу організували  змагання для дітей, які проводив учитель фізкультури Сергій Авдіюк, – це і метання обруча в ціль, і стрибки у мішку, і біг на швидкість та ін. Доповнили приємні враження дітям, які заполонили дитячий майданчик, солодка вата та батут. Не пустували і волейбольні майданчики.

Після змагань завідуюча сільським клубом Галина Аврамук провела справжнісіньке караоке, де переможця, яким став видраничанин Василь Михальчук, як і годиться, визначила публіка. Всі учасники отримали символічні подарунки.

Далі розпочався концерт. Під керівництвом Валерія Юзепчука та Віктора Гресика молоді виконавці, їх же вихованці: Вікторія Мельничук — солістка, Роман Сергійчук — барабанщик, Назар Михальчук — бас-гітарист, Назар Арсенюк — гітарист, а також Анатолій Шмиговський — клавішник, вокалісти — Михайло Юзепчук, Наталія Ганіч – продемонстрували свої музично-інструментальні вміння та вокальні здібності. Тут лунали як сучасні композиції, так і хіти 80-х та 90-х років.Талановитий гурт зачарував глядачів з перших нот, а підібраний репертуар сповнив емоціями як молодь, так і старше покоління.

Після закінчення концерту глядачі аплодували стоячи, дякуючи за незабутньо-приємні враження. Святкування завершилось літньою естрадою, подарованою організаторами концерту.

Громада села дуже вдячна всім, хто взяв участь у будівництві сцени та танцювального майданчика.

Юлія Аврамук

с. Видраниця

 

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>